Новини

Франківський драматичний театр завітає із виставами до Жовтневого палацу

Івано-Франківський академічний театр оголосив про перенесення своїх гастролей до Києва на кінець квітня. Раніше театр анонсував свої виступи 2-4 квітня, але через продовження та посилення карантинних обмежень у Києві покази було відтерміновано.

Глядачі матимуть можливість відвідати вистави театру у Жовтневому палаці Києва 24-го та 25-го квітня:

  • 24 квітня о 15:00 колектив чекатиме глядачів на dramma per musica “HAMLET”: вистава-хедлайнер Шекспірівського фестивалю у Ґданську, лауреат Фестивалю-Премії “ГРА” як “Найкраща пошуково-експериментальна вистава 2018”. Придбати квитки можна за посиланням.
  • 24 квітня о 19:00 глядачі матимуть змогу переглянути драму “Солодка Даруся”, що побувала у виконанні Франківського драмтеатру у США, Канаді, Італії, Німеччині та Україні. Квитки можна знайти за посиланням.
  • 25 квітня о 15:00 та 19:30 можна буде переглянути мюзикл “Гуцулка Ксеня” – виставу, що понад 30 раз поспіль збирала на свої покази аншлаги. Квитки доступні за посиланням.

Колектив театру запрошує відвідати вистави гастрольного туру Івано-Франківського драматичного театру та наголошує, що всі покази будуть відбуватися за дотримання усіх протиепідемічних заходів та карантинних обмежень.

Детальніше дізнатися про діяльність Франківського драматичного театру можна на офіційній сторінці у Facebook.

Підтримати театральний журнал MIZANSCENA відтепер можна лише в декілька кліків:

Підтримати MIZANSCENA.COM:

Схожі публікації