Новини

“Камінний господар” до 150-річчя Лесі Українки

“Театр 360 градусів” організує мультиформатне святкування 150-річного ювілею видатної української поетеси Лесі Українки.

З 25-го лютого в кінотеатрах усієї України пройдуть покази відео-версії вистави Київського академічного театру на Подолі “Камінний господар”. Створена за підтримки проекту “Театр 360 градусів”, відео-вистава включає в себе елементи 3D технологій. Зазначається, що покази вистав також проходитимуть у самому театрі та в онлайн-форматі.

Проект “Театр 360 градусів” спрямований на популяризацію театрального мистецтва та привернення уваги до важливості культури у кризові періоди, які зараз переживає наша країна. 

Продюсерка “Театру 360 градусів” Даша Малахова.

“Адже у найважчі часи саме культура рятувала країну. І нині саме такий період, коли мистецькі заходи та якісний театр сприяють нашій самоідентифікації як народу і як особистості та дарують емоції, які зараз так потрібні людям.

Проект передбачає виготовлення якісних відео-вистав у копродукції з різними відомими театрами України. Першою постановкою є “Камінний господар”режисера Івана Уривського, яка була створена спільно з Київським театром на Подолі. За 10 днів онлайн-показів виставу переглянуло понад 40 тисяч українців. 

Організатори проекту зазначають, що покази вистави до 150-річчя Лесі Українки будуть проходити у всеукраїнських мережах кінотеатрів: “Multiplex”, “Планета Кіно”, “Сінема Сіті”, “Київкінофільм”, а також в інших кінозалах у 15 містах України.

Детальніше ознайомитись із розкладом показів у Вашому місті можна на офіційному сайті проекту “Театр 360 градусів”, а також у соціальній мережі Facebook.


Підтримати театральний журнал MIZANSCENA відтепер можна лише в декілька кліків:

Підтримати MIZANSCENA.COM:

Схожі публікації