Новини

“Людина з…” від Київського академічного театру драми та комедії на лівому березі Дніпра

Київський академічний театр драми та комедії на лівому березі Дніпра готує прем’єру вистави “Людина з…”. Прем’єрні покази заплановано 24-го та 25-го жовтня. Здійснення постановки відбувається за підтримки Українського культурного фонду. 

Постановку п’єси за перекладом та адаптацією Павла Ар’є здійснює відомий білоруський режисер та драматург Дмитро Богославський. 

Сюжет п’єси розповідає про історію одного затриманого, який не може зрозуміти причину свого перебування у відділку поліції. Невинний громадянин стає учасником дивного допиту, який з часом стирає межі між абсурдом та реальністю. Згодом вже незрозуміло, чим саме є цей допит: перевіркою, бесідою, тестуванням. І незрозуміло як це все зупинити.

Усі бажаючі зможуть долучитися до перегляду прем’єри вистави 25-го жовтня на онлайн-майданчиках театру в соцмережі Facebook та на платформі Youtube. Також глядачі зможуть переглянути онлайн-покази 27-30 жовтня.

Детальніше ознайомитись з діяльністю Київського театру драми та комедії на лівому березі Дніпра можна на офіційному сайті та на офіційній сторінці Facebook.


Знаходьте найактуальніші новини театру України та світу на сторінках Театрального онлайн-журналу «MIZANSCENA».

Приєднуйтесь до спільноти наших читачів у соціальних мережах:


Схожі публікації